Äggröra i ny tappning

Vad säger du om denna kombo: äggröra med banan, jordnötssmör och parmesanost. Ja, du läste rätt 😆😉Parmesanosten kan uteslutas, men prova gärna om du får feeling. Den här rätten äter jag titt som tätt, oftast som en lättare lunch faktiskt, tillsammans med lite grönsaker på sidan.

Rata inte förrän du testat! 😋

👶Den här rätten går även utmärkt att ge de små, men tänk på att inte salta för mycket om du har ett barn under ett år.

1 portion
2 ägg
1 banan
1 msk jordnötssmör
1 msk riven parmesanost
en nypa salt
1 tsk fett för stekning (t.ex kokosolja)

Gör så här:
Skiva bananen. Stek äggen och halva skivade bananen, plus en skvätt vatten, i fettet. Tillsätt en nypa salt och den rivna parmesanosten. Rör om tills det är en krämig röra. Toppa med resten av bananen, jordnötssmör och lite riven parmesanost.



Näringsinnehåll:
Energi (kJ/kcal): 2048/489
Protein (g): 24
Fett (g): 27
Kolhydrater (g): 36

Kommentarer

Populära inlägg